Casting | Sarah (Hoofdrol) | Comedien.be

CutTheDrama


Logo du directeur de casting

Sarah (Hoofdrol)

Cinéma
Comédien-ne
Rémunéré

Description du casting

Een prille twintiger genaamd Alex treedt met succes in de voetsporen van zijn vader mits de hulp van zijn beste vriend, zijn moeder en zijn vaste vriendin. Gaandeweg stapelen de misdaden zich op en geraken ze alsmaar dieper verweven in het web van misdaad. Door koelbloedig reageren demonstreert Alex hoe hij negatieve gebeurtenissen kan laten uitdraaien in hun voordeel.

Een dramatisch en intrigerend verhaal over liefde, misdaad, eerzucht en vergevingsgezindheid tot uiting gebracht met gevatte, humoristische en sterke dialogen in het West-Europa van de vroege jaren 2000.

Arena: West-Europa, vroege jaren 2000
Toon: Dramatisch, intrigerend, humoristisch
Thematiek: Liefde, misdaad, eerzucht en vergevingsgezindheid
Stijl: Gevat en humoristisch, donkere ondertoon, sterke dialogen

Sarah (Hoofdrol)

Sarah, de vriendin van Alex die pas in het latere deel van het verhaal haar rol opneemt is duidelijk afwisselend een katalysator versus antagonist: ze geeft nieuwe informatie en schenkt nieuwe mogelijkheden maar zorgt er ook voor dat de buit door meer mensen verdeeld moet worden. Sarah is de persoon die na Alex de grootste groeicurve doorheen het verhaal aflegt: voor haar gaat er een heel nieuwe wereld open wanneer de twee kompanen Alex en Gavin ongevraagd haar leven binnen stappen, of misschien meer binnen walsen. Desondanks dat, maakt ze snel aansluiting met hen en kopieert ze snel het gedrag van haar vrouwelijk rolmodel Sabina, met wie ze in geen tijd een goeie band opbouwt. Sarah is het buurmeisje waarvan de kijker wist dat hij niet moest proberen omdat ze te hoog gegrepen was, een eigenschap die ze deelt met haar zoekende leeftijdsgenoten maar vaak verbergt achter een gracieuze houding en een stil maar aandachtig luisteren naar de mensen uit haar omgeving. Ze heeft dan ook een goed observerend vermogen en wordt gepercipieerd als een helder blauw objectief personage met onderliggend dominant geel: wat eerder uitzonderlijk is.

Profil
Comédien-ne Type de profil : Étudiant (écoles sup. artistiques ou techniques) Type de profil : Professionnel (métiers artistiques et non-artistiques)
Caractéristiques
Genre : femme Âge apparent : 18 ans Âge apparent : 20-25 ans