Casting | Suzanne (Hoofdrol) | Comedien.be

CutTheDrama


Logo du directeur de casting

Suzanne (Hoofdrol)

Cinéma
Comédien-ne
Rémunéré

Description du casting

Een prille twintiger genaamd Alex treedt met succes in de voetsporen van zijn vader mits de hulp van zijn beste vriend, zijn moeder en zijn vaste vriendin. Gaandeweg stapelen de misdaden zich op en geraken ze alsmaar dieper verweven in het web van misdaad. Door koelbloedig reageren demonstreert Alex hoe hij negatieve gebeurtenissen kan laten uitdraaien in hun voordeel.

Een dramatisch en intrigerend verhaal over liefde, misdaad, eerzucht en vergevingsgezindheid tot uiting gebracht met gevatte, humoristische en sterke dialogen in het West-Europa van de vroege jaren 2000.

Arena: West-Europa, vroege jaren 2000
Toon: Dramatisch, intrigerend, humoristisch
Thematiek: Liefde, misdaad, eerzucht en vergevingsgezindheid
Stijl: Gevat en humoristisch, donkere ondertoon, sterke dialogen

Suzanne (Hoofdrol)

Suzanne is het omgekeerde van Sarah: zij is dominant eenzijdig helder geel en komt dan ook vaak in conflict met de meer nauwkeurig en analytisch ingestelde Sarah. Suzanne heeft veel slechte dagen en is dan ook vaak opgewonden, overhaast en indiscreet: drie eigenschappen die niet bij de anderen passen. Suzanne is verder ook geen opvallend personage: niet bijzonder knap maar ook niet bijzonder lelijk, goed ontwikkeld maar laat het niet zien. Zoals sommigen zouden zeggen: ‘het komt er niet uit’, mede hierdoor wordt het doorheen het verhaal een dankbare, zichzelf aanbiedende slaafse antagonist die helemaal niet in de mot heeft dat ze dit uitsluitend aan zichzelf te danken heeft. Ze communiceert subliminaal agressief.

Profil
Comédien-ne
Caractéristiques
Genre : femme Âge apparent : 35-40 ans Âge apparent : 40-45 ans Âge apparent : 30-35 ans Âge apparent : 45-50 ans