Casting | Sabina (Hoofdrol) | Comedien.be

CutTheDrama


Logo du directeur de casting

Sabina (Hoofdrol)

Cinéma
Comédien-ne
Rémunéré

Description du casting

Een prille twintiger genaamd Alex treedt met succes in de voetsporen van zijn vader mits de hulp van zijn beste vriend, zijn moeder en zijn vaste vriendin. Gaandeweg stapelen de misdaden zich op en geraken ze alsmaar dieper verweven in het web van misdaad. Door koelbloedig reageren demonstreert Alex hoe hij negatieve gebeurtenissen kan laten uitdraaien in hun voordeel.

Een dramatisch en intrigerend verhaal over liefde, misdaad, eerzucht en vergevingsgezindheid tot uiting gebracht met gevatte, humoristische en sterke dialogen in het West-Europa van de vroege jaren 2000.

Arena: West-Europa, vroege jaren 2000
Toon: Dramatisch, intrigerend, humoristisch
Thematiek: Liefde, misdaad, eerzucht en vergevingsgezindheid
Stijl: Gevat en humoristisch, donkere ondertoon, sterke dialogen

Sabina (Hoofdrol)

Sabina, de moeder van Alex en feitelijk in de praktijk ook die van Gavin, is op achtienjarige leeftijd zwanger geworden van Alex wat haar ziel in tegenstelling tot wat velen verwachten op geen enkele manier tekende. Dit maakt dat ze in het verhaal zelf ‘jong’, ongeveer 35 jaar en dus nog net aan het einde van haar vruchtbaarheid. Sabina is een stijlvolle vrouw die zich met trage en rustige bewegingen lijkt voor te schrijden: ze wordt vaak als observator neergezet en behandeld door de anderen maar eigenlijk gebeurt er nooit iets zonder haar goedkeuring: ze is immers een vurige rode beslisser met onderliggend geel en motiveert dus vaak de anderen waaronder Alex en zij die die zijn plannen mee moeten helpen uitvoeren. Sabina is altijd goed gekleed en gracieus en zal zich geen rol laten toedichten die niet strookt met wie zij is. Sabina is een type dat op een slechte dag een beetje pronkerig kan zijn, wat soms invloed heeft op haar rol in het verhaal als katalysator.

Profil
Comédien-ne Type de profil : Étudiant (écoles sup. artistiques ou techniques) Type de profil : Professionnel (métiers artistiques et non-artistiques)
Caractéristiques
Genre : femme Âge apparent : 30-35 ans Âge apparent : 25-30 ans Âge apparent : 40-45 ans