Yassine Ouaich

Comédien

Ville(s)

Leuven (Belgique)

Caractéristiques

Compétences

Langue(s) maternelle(s)

néerlandais

Compétences

Permis Auto

Voir toutes les compétences

Actualités

Pas d'actualités

Retrouvez-moi sur...

Expériences professionnelles

Comédien | Télévision & séries

De Kraak

2018

Dans le rôle de : Moustafa el bakri
Auteur / scénariste : Kristof Hoefkens
Metteur en scène : Frank Van Mechelen & Joost Wynant

‘De Kraak’ is gebaseerd op waargebeurde feiten. Het verhaal draait rond de 20-jarige Jeremy Peeters, een verlegen maar geniale computernerd. Hij leeft in perfecte anonimiteit en is nog nooit met het gerecht in aanraking gekomen. Maar wanneer hij als IT-student een hackerswedstrijd wint, verandert zijn leven helemaal. Hij wordt immers door een oplichtersbende gecontacteerd die een topinformaticus nodig hebben om een internationale bank digitaal te kraken. Hun plan: de grootste bankroof aller tijden plegen met een buit van 350 miljoen euro. Hun doelwit is een grote bank in Frankfurt. Voor hij het goed en wel beseft, zit Jeremy in een rollercoaster van intriges, misleiding, geld en geweld. Want wanneer de dag van de overval nadert, blijkt dat iedereen zo zijn eigen plan heeft...

Dossier X

2017

Dans le rôle de : Ashraf Sekkaki
Metteur en scène : Elias Mentzel

De grootste misdaadverhalen uit onze geschiedenis komen opnieuw tot leven in deze reeks van VTM NIEUWS. Via interviews, archiefbeelden en nagespeelde scènes reconstrueren de makers van De Kroongetuigen beruchte misdaden in ons land. Ook speurders vertellen over de zaken die hun leven en carrière hebben getekend.

image

De Regel van 3S

2015

Dans le rôle de : Hassan Saïdi
Auteur / scénariste : Gert Goovaerts
Metteur en scène : Rik Daniels, Damien Nieuborg, Luc Van Ginneken, Stef Desmyter.

De regel van 3S is een detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers. Door zijn impulsieve karakter wordt Dries ongewild geconfronteerd met een criminele zaak, waar de politie maar geen vat op krijgt. Gelukkig heeft hij een hele bijzondere eigenschap. Dries kan onzichtbaar worden wanneer hij zich opwindt. Niet veel mensen weten dit. Gelukkig kan hij vertrouwen op zijn twee beste vrienden Roos en Hassan. Zij staan ook steeds paraat wanneer Dries zich weer zwaar in de nesten werkt. Slaagt Dries er wel in om met zijn eigen regel, ‘de regel van Dries’, de zaak op te lossen?

image

Comédien | Scène

Neeland

2017

Auteur / scénariste : Nic Balthazar
Metteur en scène : Nic Balthazar

Na meer dan 200 voorstellingen blijft de succesvoorstelling Neeland even actueel, even relevant en vooral even populair. Gebaseerd op echte gesprekken met jonge asielzoekers vertelt Neeland over de harde zoektocht van een jonge asielzoeker naar geluk, zoals het eerder ook te lezen was in het gelijknamige boek van Nic Balthazar.

image

Formations professionnelles

Écoles supérieures artistiques

Drama – Spel

RITCS School of Arts,  2015

(HOLD)

On parle de moi

Je suis aussi sur...

Médias

Photos

image
image
image
image
image
image

Vidéos

Sons

Caractéristiques & compétences

Apparence

Type
Méditerranéen
Taille
181-185 cm
Corpulence
L
Yeux
Brun
Cheveux
Noirs
Âge apparent
25-30 ans

Langues

  • néerlandais -  Langue maternelle
  • arabe -  Courant
  • anglais -  Courant
  • français -  Intermédiaire