The poetic bodies VZW
vorstsesteenweg, 20a
1060 Sint Gillis
Belgique

Logo de l'organisateur de stage
Illustration du stage

workshop clown in de zorg

Clown, Développement personnel, Improvisation
Étudiant (écoles sup. artistiques ou techniques), Professionnel (métiers artistiques et non-artistiques)

Ondergedompeld worden in het universum van de clown in de zorg, zijn lichte aanwezigheid, zijn speelse realiteiten, en zijn menselijkheid. Deze basisopleiding is een introductie in de wereld van de contactclown en de filosofie van waaruit wij werken. Deze workshops staan open voor iedereen, met of zonder achtergrond in clownerie. Voor mensen die het willen ontdekken, of clowns die het willen verdiepen. Deze serie is een introductie voor de clowns-opleiding die elk jaar 1 maal start.


Voorjaar 2019  
1e cyclus 2019            25 t/m 27 jan en 15 t/m 17 feb              


Kijk voor meer info even op onze website: www.clownsense.eu

Informations pratiques

The poetic bodies VZW
+32477813662
http://www.clownsense.be

Mechelsestraat, 24
2500 lier
Belgique
Du 25/01/2019 au 27/01/2019
540,00 € inschrijving

Intervenant

bart walter en jan dillen

ClownSense is een onafhankelijke organisatie met als doel het ondersteunen en professionaliseren van de clownerie. We zien het als een diepte onderzoek in de clown, en clown-teaching, en de plek die de clown kan hebben in de maatschappij, zowel in de zorg als op artistiek gebied. 

De clown is voor ons is iemand die verbind door te luisteren. Zijn tools zijn lichtheid en speelsheid.

Onze missie is het professionaliseren van de clown in de zorg, middels een professionele opleiding enerzijds, en anderszijds via innovatieve onderzoeks projecten waarin clowns en zorgverstrekkers nauw samenwerken. Dit om samen te onderzoeken welke meerwaarde en nieuwe mogelijkheden een clown in de zorg kan hebben. 

Daarnaast willen we ook op artistiek gebied verdieping brengen in het vak clownerie. Dit doen we door training, bijscholing en willen we internationale ontwikkelingen naar Belgie brengen.

ClownSense is een samenwerking tussen Jan Dillen & Bart Walter