Casting | Directeur | Comedien.be

CutTheDrama


Logo du directeur de casting

Directeur

Cinéma
Comédien-ne
Rémunéré

Description du casting

Een prille twintiger genaamd Alex treedt met succes in de voetsporen van zijn vader mits de hulp van zijn beste vriend, zijn moeder en zijn vaste vriendin. Gaandeweg stapelen de misdaden zich op en geraken ze alsmaar dieper verweven in het web van misdaad. Door koelbloedig reageren demonstreert Alex hoe hij negatieve gebeurtenissen kan laten uitdraaien in hun voordeel.

Een dramatisch en intrigerend verhaal over liefde, misdaad, eerzucht en vergevingsgezindheid tot uiting gebracht met gevatte, humoristische en sterke dialogen in het West-Europa van de vroege jaren 2000.

Arena: West-Europa, vroege jaren 2000
Toon: Dramatisch, intrigerend, humoristisch
Thematiek: Liefde, misdaad, eerzucht en vergevingsgezindheid
Stijl: Gevat en humoristisch, donkere ondertoon, sterke dialogen

Directeur

De directeur is carrièrematig gezien een ietwat oudere man die uitzonderlijk groen is, wat zich in zijn geval uit als iemand die vasthoudend is aan normen en waarden desondanks dat hij dit niet de hele film kan volhouden. Op zijn eigen bijzondere manier bewondert hij Alex en Gavin, is hij van mening dat ze een beetje het toevallig product van hun omgeving zijn. Hij is harmonieus en geduldig, en dat zal zich tegen hem keren doorheen het verhaal: samen met Suzanne wordt hem tegen wil en dank de rol van antagonist opgedrongen.

Profil
Comédien-ne Type de profil : Étudiant (écoles sup. artistiques ou techniques) Type de profil : Professionnel (métiers artistiques et non-artistiques)
Caractéristiques
Genre : homme Âge apparent : 35-40 ans Âge apparent : 40-45 ans Âge apparent : 50-60 ans Âge apparent : 60-70 ans Type apparent : Africain / Antillais Type apparent : Caucasien Type apparent : Méditerranéen Type apparent : Moyen-oriental