Casting | Actrice (30-35) Kortfilm | Comedien.be

Angel Entertainment


Actrice (30-35) Kortfilm

Cinéma
Comédien-ne
Rémunéré

Description du casting

Voor een kortfilm die 4 draaidagen duurt, 15-18 augustus, die gefilmd zal worden omstreken Aalter zoek ik 2 actrices en 2 acteurs.

De kortfilm gaat over een meisje Julia die samen met haar vriend op weekend gaat aan een zomerhuis waar ze haar schoon broer ontmoet en zijn vriendin. Tijdens dit kort verblijf begint ze gevoelens te krijgen voor haar schoonbroer die ze niet goed kan plaatsen.

Hittegolf heeft een heel warme sfeer. De hitte, de krekels en het water spelen een belangrijke rol in de kortfilm. Door de hitte heeft het hele weekend een dromerige sfeer. De personnages weten niet zo goed wat hun overvalt.

Voor de casting zal gevraagd worden een gedicht voor te lezen en een scene van de scenario.
Graag een recente foto doorsturen en je CV met beeldmateriaal van je vorig werk op dit email adres: gabriel.hennessy@pm.me

Tot binnenkort!

Actrice (30-35) Kortfilm

Korte karakter beschrijving:

Eva heeft ICT gestudeerd en is al snel gepromoveerd tot project manager en heeft in deze rol zich snel opgewerkt binnen het bedrijf. Deze groei heeft ze te danken aan haar houding. Ze is stipt, weet duidelijk wat ze wilt en kan het niet hebben wanneer mensen niet aan haar verwachtingen voldoen.

Profil
Comédien-ne Type de profil : Étudiant (écoles sup. artistiques ou techniques) Type de profil : Professionnel (métiers artistiques et non-artistiques)
Caractéristiques
Sexe : femme Âge apparent : 30-35 ans