Casting | Actrice (20-25) Hoofdrol Kortfilm | Comedien.be

Angel Entertainment


Actrice (20-25) Hoofdrol Kortfilm

Cinéma
Comédien-ne
Rémunéré

Description du casting

Voor een kortfilm die 4 draaidagen duurt, 15-18 augustus, die gefilmd zal worden omstreken Aalter zoek ik 2 actrices en 2 acteurs.

De kortfilm gaat over een meisje Julia die samen met haar vriend op weekend gaat aan een zomerhuis waar ze haar schoon broer ontmoet en zijn vriendin. Tijdens dit kort verblijf begint ze gevoelens te krijgen voor haar schoonbroer die ze niet goed kan plaatsen.

Hittegolf heeft een heel warme sfeer. De hitte, de krekels en het water spelen een belangrijke rol in de kortfilm. Door de hitte heeft het hele weekend een dromerige sfeer. De personnages weten niet zo goed wat hun overvalt.

Voor de casting zal gevraagd worden een gedicht voor te lezen en een scene van de scenario.
Graag een recente foto doorsturen en je CV met beeldmateriaal van je vorig werk op dit email adres: gabriel.hennessy@pm.me

Tot binnenkort!

Actrice (20-25) Hoofdrol Kortfilm

Korte karakter beschrijving:

Julia is net afgestudeerd. Ze wordt constant achtervolgd door het gevoel dat ze achterloopt op haar klasgenoten, leeftijdsgenoten en zelfs familiegenoten. Ze spendeert teveel tijd op social media; niet op Instagram, maar op LinkedIn.

Julia weet niet zo goed wat ze wilt maar ze is ervan overtuigd dat ze het zeker nog niet heeft. Ze is een beetje verlegen in het begin maar toont vlug wie ze is eens je met haar praat.

Profil
Comédien-ne Type de profil : Étudiant (écoles sup. artistiques ou techniques) Type de profil : Professionnel (métiers artistiques et non-artistiques)
Caractéristiques
Sexe : femme Âge apparent : 20-25 ans